Posts

Showing posts from June, 2009

Cara Cepat Menaikkan Traffic Rank Alexa

Alexa merupakan sebuah perusahaan yg mengukur trafik ranking dari sebuah web dengan berdasarkan pola penggunaan Alexa Toolbar. Ranking dari sebuah website didasarkan pada pengukuran reach dan pageviews. Reach diukur dengan melihat jumlah dari pengguna internet global yang mengunjungi sebuah site tertentu sedangkan Pageviews merupakan jumlah total dari pengguna alexa yang merequest URL sebuah site. Request URL yang berulang dari 1 user pada hari yg sama akan dihitung sebagai single pageview.

Setelah melihat apa arti dari Alexa tersebut, kita dapat menyimpulkan bahwa alexa rank tentunya sangat berguna untuk melihat seberapa ramaikah web/blog yang kita kelola selama ini. Akan tetapi ada juga beberapa pihak yang kontra terhadap kesimpulan itu. Mereka menilai bahwa perhitungan ranking alexa tidak akurat dan dapat di cheat oleh webmaster yang tentunya berpengalaman dalam bidang itu.

Berikut ini Opung akan menyampaikan cara cepat untuk meningkatkan trafik Alexa Rank. Langkah-langkahnya adalah…

Warisan Michael Jackson Bakal Habis Buat Bayar Hutang?

Cerita tentang almarhum Michael Jackson belum ada habisnya dan masih hangat dibicarakan. Kenapa ya baru pada rame membicarakan karir dan prestasinya setelah dia meninggal. Mungkin itu hukum alam kali ya kalo kita baru menyadari rasa kehilangan setelah orang itu pergi. Masih ingat dulu dengan almarhumah Nike Ardilla?? (he2 bukannya mau nyamain dengan Michael Jackson neh ;) fans Nike Ardilla begitu banyak dan semakin hari semakin bertambah setelah dia meninggal dan lagu lagunya juga semakin sering terdengar dan sempat beberapa kali menduduki peringkat pertama di beberapa radio maupun acara musik di TV. Itupun terjadi setelah ia meninggal. Begitupun berita tentang penyebab kematian dan gaya hidupnya sebelum meninggal selalu dibicarakan dimana-mana.

Begitu pula yang terjadi dengan Michael Jackson. Kali ini banyak yang membicarakan tentang warisan yang ditinggalkan sang King of Pop ini. Berita yang beredar menyebutkan bahwa Jacko meninggal dengan meninggalkan begitu banyak hutang sehingga w…

Yang Baru Lulus Ayo Ikut USM STAN

Siapa sih yang gak mau kuliah di tempat bergengsi dan nantinya bisa bekerja di tempat yang bergengsi pula?? pasti banyak dunkz..salah satu tempatnya adalah STAN. Disini salah satu tempat kuliah yang paling banyak diminati karena ya tau sendiri dunkzz alasannya.

Temen-temen ada yang sudah daftar atau baru mau daftar usm stan atau malah udah jadi mahasiswa atau lulusan stan? bisa bagi2 cerita dunkz dengan Opung disini. Sayangnya Opung bukan dari stan jadi maap ya ga bisa bagi2 cerita disini..Jadi buat yang ikut usm stan semangat ya semoga kalian berhasil masuk dan bisa kuliah disini. Buat yang gagal ya jangan berkecil hati..kan masa depan kalian ada di tangan kalian sendiri bukan di tempat kalian berpijak..he2..dimanapun kalian berpijak masa depan tetap kalian yang menentukan sendiri..(berat neh bahasanya). Masih banyak pilihan kan buat meraih cita cita? Pastinya!! Ayo semangat buat pendidikan kita!!

Keep Studying No Tawuran!! Berilah contoh yang baik buat adik adik kita yang masih di ban…

Belajar dari kasus Pasha Alissya

Temen-temen udah pada tau dunkz hebohnya kasus video ciuman Pasha Ungu dengan bintang muda yang cantik dan lagi naik daun Alyssa Soebandono. Pastinya pada tau dan pastinya ada yang udah download video nya neh..he2 bagi2 dunkz..Opung belum punya neh dan penasaran juga..tapi kalo video Michael Jackson sih Opung ada :).

Menurut pakar telematika yang sudah terkenal di infotainment Roy Suryo video Pasha Ungu ooppss..maksudnya video Pasha Alyssa ini memang benar adanya. Tapi kenapa ya baik Pasha maupun Alyssa sendiri ga mau ngaku. Bahkan Alyssa sendiri sampe berani sumpah segala (Pasha berani gak ya kalo disuruh sumpah juga??he2) Kalo menurut Opung sih kalo emang betul itu mereka ya bukannya mending ngaku saja ya secara itu juga cuma video ciuman bukan yang macem-macem atau yang aneh-aneh. Ini menurut Opung loh. Gimana menurut temen-temen?..

Nah belajar dari kasus Pasya-Alyssa ini kita bisa ambil hikmahnya..jadi kalo kita mau ciuman atau yang macem2 ya jangan di tempat umumlah (kayak gak ada …

Coba Menghibur Diri Dengan MP3

Ada yang hobi denger MP3? Wah pastinya banyak neh termasuk Opung. Kalo Opung selain hobi denger juga hobi download MP3 kalo udah download pasti lupa ma makan (soalnya downloadnya abis makan..haha.) Temen-temen semua pasti dah tau dunkz gimana download MP3 jadi ga perlu dijelasin ya..he2..kalo Opung biasanya paling sering download dari searching pake kata MP3 download langsung deh keluar semua yang berbau MP3 buat didownload tapi Opung sih carinya yang free he2 maklum hobi gratisan juga apalagi kalo dah liat kata MP3 free pasti deh disamperin.

Waktu Opung lagi browsing ternyata Michael Jackson MP3 itu banyak yang download ya..mungkin karena sang legendaris ini baru aja meninggalkan kita semua jadi semua yang berbau Michael Jackson pasti diburu apalagi buat para fansnya. Kalo Opung paling suka lagu heal the world nya Michael Jackson..easy listening banget dan banyak maknanya..keren..lagunya Jason Mraz mah lewat apalagi Gita Gutawa (he2 maap neh buat Jason Mraz n Gita Gutawa mania..maap..…

Akhirnya Bertemu Banyak Teman Lama Lewat FaceBook

Teman-teman pasti sudah banyak yang tau tentang facebook kan?..he2 kali ini opung bukan ingin mengupas tentang facebook ataupun mengajarkan mulai dari facebook login hingga bisa pasang foto ataupun kirim tautan ke teman-teman kita. Opung hanya ingin berbagi pengalaman selama menggunakan facebook.

Awalnya opung gak familiar dengan facebook dan kayaknya males banget buat ikut jejaring sosial semacam friendster ini (soalnya opung udah ikut friendster duluan..he2). Barulah waktu ada temen opung banyak yang minta email facebook opung akhirnya opung jadi mikir.."wah kayaknya gak gaul nih kalo opung gak punya facebook"..waktu itu opung bikin account pake email yahoo dan weiizz...cepet banget daftarnya. Langsung konfirmasi lewat opung punya yahoo dan akhirnya bisa masuk deh ke facebook Indonesia login (opung pake yang bahasa Indonesia..he2). Dari situ opung mulai keranjingan dan gencar cari temen terutama temen2 lama opung..banyak juga ternyata meskipun gak sampe 200 (masih lebih ba…

Increase Your Traffic and Get Dollar Cash Too..It's Easy

Image
Want Increase Your Traffic and Get Dollar Cash Too? I introduce the simple way for you :

For Register : Click Here!!

Here at TrafficNowFire we pay YOU to promote your links, click links, vote links, share Youtube videos, join offers by other members, build ranking points, and refer others to do the same. The best links added to TrafficNowFire will rise to the top and the worst are buried as everyone votes on links submitted by everyone else.How It WorksEarn Points - How to Earn Points?Click Posted Links:Log in, then go to the home page and click on any of the links posted by members. Yo…

Michael Jackson, Farah Fawcett Both Die??

The entertainment world suffered a double blow when it was reported early Friday morning that both pop giant Michael Jackson and 1970s TV star Farrah Fawcett had died in Los Angeles. Jackson, the sensationally gifted child star who rose to become the “King of Pop” and the biggest celebrity in the world only to fall from his throne in a freakish series of scandals, died Thursday at the age of He was 50. Jackson died at UCLA Medical Centre in Los Angeles. Ed Winter, the assistant chief coroner for Los Angeles County, confirmed his office had been notified of the death and would handle the investigation. The circumstances of his death were not immediately clear. Jackson was not breathing when Los Angeles Fire Department paramedics responded to a call at his Los Angeles home about 12:30pm local time (1930 GMT), Capt. Steve Ruda told the Los Angeles Times.Meanwhile Fawcett, the Charlie’s Angels star whose feathered blond hair and dazzling smile made her one of the biggest sex symbols of th…

Tricks to Increase Your Alexa Rank

This post is for those whose Alexa’s traffic rankings affect their bottom-line to a certain extend. Here are ten tricks to increase your Alexa ranking. Install Alexa Toolbar There’s no need to install Alexa toolbar on several different computers if they all share the same IP address. Unless of course, each computer access your site alternately on different days. Once you set your site or blog as your homepage, you’ll start seeing some increase to you ranking albeit a very small one. This tips works if you have a brand new site. Download Alexa Toolbar here.
Recommend Alexa Toolbar to Your Users Write a review about Alexa, similar to what I am doing now and tell your users why Alexa can be important to them. Invite your friends to use Alexa toolbar and explain why it’s beneficial to do so. Make sure they are aware of the privacy issue associate with using Alexa toolbar. Again if you have a new blog or site, you’ll notice an increase in your ranking soon. Create Contents that …

"Daniel Craig" For You Girls..

Image
Daniel Wroughton Craig (born 2 March 1968) is an English actor and film producer. His early film roles included "The Power of One", A Kid in King Arthurs Court" and the television episodes "Sharpes Eagle", "Zorro" and The Young Indiana Jones Chronicles: Daredevils of the Desert. He went on to star in his breakthrough performances "The Trench", Layer Cake", "The Golden Compass" and "Lara Croft: Tomb Rider". Craig became a household name when he was cast as the sixth actor to portray the fictional secret agent James Bond in the long-running Eon Production Film Series. He made his début as the character in the 2006 film, "Casino Royale" to critical acclaim and was nominated for a BAFTA award. His most recent Bond film, the 22nd James Bond movie, "Quantum of Solace", was released in the UK on 31 October 2008 and in the North America on 14 November 2008.In November 2008, Open Salon named Daniel Craig …

Chelsea Olivia Wijaya "The Shining Celebrity"

Image
Chelsea Olivia Wijaya was born in Jakarta, July 29 1992. Chelsea start the public since the star sinetron "Cincin" success with his role as Sasta. RCTI sinetron that appear her with Ririn Dwi Arianty, Baim Wong, and Dude Herlino. Chelsea is the youngest child of three brothers.
First model of the world and had to make an album for children. Once incorporated into Indika Intertainment get her roles in Sinetron "Matahariku". After that bid, and ad sinetron play came to her. Her name is spoken after the star of controversy Sinetron "Buku Harian Nayla".

In addition to playing sinetron, Chelsea who are Protestant are busy singing with the BBB (Bukan Bintang Biasa) of the young celebrity like: Laudya Chintya Bella, Raffi Ahmad, Dimas Beck and Ayushita under the guidance of the creator of the song and singer Jimmy Bondoc. BBB group also planned to fill akan Soundtrack wide screen film titled No Ordinary Stars are.
The sinetron "Buku Harian Nayla" met her …

Valentino Rossi and Arianna Hot Pics

Image
Valentino Rossi is involved the scandals bikini with Arianna, he may be tired out after the race ... yeah and then release a little tired with arianna.

The moto GP racer for Fiat Yamaha team which known as "The Doctor" has many fans conquer the kick through the middle of racing circuits. But in fact, the catapult-slingshot bar, this time kick lunge and sexual activity of the stars has become a fine dining for Italian public. Oggi magazine that first published the photos of this central Italian origin smooch while breast squeeze Arianna Matteuzzi the lovers in their voyage on the beach Conero. Rossi is only the dark-colored shorts plus sunglasses and Arianna is wearing a white bikini panties without using Topless.

The other a magazine Novella 2000 also load images' hot 'Rossi and Arianna is currently be naked chest, smoke and smooch. In the photo image is also caught two men suspected of well-knit is their personal bodyguard.

"Sexy Zac Efron" For the Girls Who Love Him..

Image
Zachary David Alexander "Zac" Efron (born October 18, 1987) is an American actor and singer. He began acting professionally in the early 2000s, and became known to young audiences after his roles in the Disney Channel Original Movie "High School Musical", the WB series "Summerland", and the 2007 film version of the Broadway musical "Hairspray.Speaking to Newsweek in June 2006, director Adam Shankman described Efron as "arguably the biggest teen star in America right now."In 2007, right before the release of "High School Musical 2", Rolling Stone declared him the "poster boy for tweenyboppers" and featured him in their late August 2007 issue.
Efron owns an apartment in Los Angeles, California and has two dogs, Australian Shepherds named Dreamer and Puppy. He also has a Siamese cat named Simon. On January 15, 2008, Efron was hospitalized at Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles for an emergency appendectomy. Efron was …

Tips and Trick For Increase Your Alexa Rank and Get More Traffic

Image
This discussion may have been a lot of people who also discussed. but I try to load again, as a material to increase web traffic rank in alexaBut before, we need to know whether the Alexa rank?What is Traffic Rank?The traffic rank is based on three months of aggregated historical traffic data from millions of Alexa Toolbar users and data obtained from other, diverse traffic data sources, and is a combined measure of page views and users (reach). As a first step, Alexa computes the reach and number of page views for all sites on the Web on a daily basis. The main Alexa traffic rank is based on a value derived from these two quantities averaged over time (so that the rank of a site reflects both the number of users who visit that site as well as the number of pages on the site viewed by those users). The three-month change is determined by comparing the site’s current rank with its rank from three months ago. For example, on July 1, the three-month change would show the difference betwe…

The New Pretty Celebrity "Yasmine Wildblood"

Image
Yasmine Wildblood is an Indonesian celebrity. She was born on March 11th 1993 and has full name Yasmine Leeds Wildblood. She is the only one daughter of Brian Michael Wildblood the UK and Anita Siregar an Indonesian woman.
She has a personality that is very shy, untils she does not dare to speak with her grandmother as she is in the UK several years ago, also because she is very rarely met. But ever since she entered the entertainment world the more she can bring herself and have not known before, and she is very comfortable and good-hearted by friends.

She started her career in the field of acting since 2008. Earlier in her career she was a model for video clip of famous Indonesian band Nidji on their single entitled "Arti Sahabat".

Then forward her career with a role and some of her FTV directly into the main FTV since the first "Love bodyguard". After that she played on sinetron plunge into the world as Juwita in sinetron "Lia" who live on the RCTI. Yasmi…

Biografi Benito Mussolini

Image
Benito Amilcare Andrea Mussolini (29 Juli 1883 – 28 April 1945) adalah seorang diktator Italia yang menganut Fasis. Ia adalah diktator Italia pada periode 1922-1943. Ia dipaksa mundur dari jabatan Perdana Menteri Italia pada 28 Juli 1943 setelah serangkaian kekalahan Italia di Afrika. Setelah ditangkap, ia diisolasi. Dua tahun kemudian, ia dieksekusi di Como, Italia utara. Mussolini mengakhiri sebuah dekade seperti di Jerman yang dilakukan diktator Adolf Hitler dengan Nazi-nya.


Mussolini lahir di Predappio, Forlì (Emilia-Romagna). Ayahnya Alessandro seorang pandai besi dan ibunya Rosa seorang guru sekolah. Seperti ayahnya, ia menjadi seorang sosialis berat. Tahun 1902 ia beremigrasi ke Swiss. Karena sulit mencari pekerjaan tetap, akhirnya ia pindah ke Italia. Pada 1908 ia bergabung dengan surat kabar Austria di kota Trento.

Keluar dari situ, ia jadi editor sebuah koran sosialis la Lotta di Class (Pertentangan Kelas). Di sini antusiasmenya pada Karl Heinrich Marx makin besar. Tahun 1910,…

Biografi Presiden Susilo Bambang Yudhoyono

Image
Susilo Bambang Yudhoyono adalah presiden RI ke-6. Berbeda dengan presiden sebelumnya, beliau merupakan presiden pertama yang dipilih secara langsung oleh rakyat dalam proses Pemilu Presiden putaran II 20 September 2004. Lulusan terbaik AKABRI (1973) yang akrab disapa SBY ini lahir di Pacitan, Jawa Timur 9 September 1949. Istrinya bernama Kristiani Herawati, merupakan putri ketiga almarhum Jenderal (Purn) Sarwo Edhi Wibowo.


Pensiunan jenderal berbintang empat ini adalah anak tunggal dari pasangan R. Soekotjo dan Sitti Habibah. Darah prajurit menurun dari ayahnya yang pensiun sebagai Letnan Satu. Sementara ibunya, Sitti Habibah, putri salah seorang pendiri Ponpes Tremas. Beliau dikaruniai dua orang putra yakni Agus Harimurti Yudhoyono (mengikuti dan menyamai jejak dan prestasi SBY, lulus dari Akmil tahun 2000 dengan meraih penghargaan Bintang Adhi Makayasa) dan Edhie Baskoro Yudhoyono (lulusan terbaik SMA Taruna Nusantara, Magelang yang kemudian menekuni ilmu ekonomi).

Pendidikan SR adala…

Marissa Nasution in Sexy Side..Enjoy!

Image
Actress name : Vj Marrisa
Date of birth : February 8, 1986
Place of birth : Jakarta
Sex : Female Marissa Nasution began her career on a models. She was very popular after followed MTV VJ HUNT 2007. Beside her appereance on MTV, Marissa also famous because of her love story with another VJ, Daniel Mananta. You can see VJ Marrisa appereance on the movie, such as Namaku Dick, Mau Lagi?, and Mupeng (Muka Pengen).

This new Marissa sweetheart evidently was an old friend. "Known by us for a long time". Marissa chose to not cover his relations up. The past has been forgotten, we have knew several years ago. Not there are those that was kept secret. We only want private the atmosphere then, obviously Marissa the matter of her new sweetheart.

Increase Your Alexa Traffic Rank Within 1 Day

Alexa traffic rank is search engine that provide you details of your website traffic. I have heard Alexa since I joined Text Link Ads, they use this search engine to decide whether your website is accepted on their program or not as publisher or not.

Alexa is an Amazon.com company that maintains information about website traffic. You can find out the most popular sites in a variety of categories such as business, sports, recreation, and shopping. How do I use Alexa? To access this tool, simply go to http://www.alexa.com From there you can browse the topic of your business or type in a specific website in the 'Search the Web' box. Let's use the gift basket business as an example. First, go to Alexa's home page and type in 'gift baskets' as a search. When your search results appear, look at the end of the description for the link titled 'Site Info.' This is where you will find your research gold. What can I learn about the top ranked site? When you cl…

"Leah Dizon" The Hottest and Sexiest Asian Girl..

Image
Leah Dizon(born Leah Donna Dizon on September 24, 1986) is a television talent, model, gravure idol, singer, actress, and TV personality in Japan, born and raised in Las Vegas, Nevada. Her ethnicities include Chinese, Filipino and French. In 2006, she moved to Tokyo, Japan after signing with a Japanese talent agency and made her singing debut under Victor Entertainment with a download exclusive song, "Fever", a cover of Kylie Minogue's hit song.

She is the fourth of six children: she has two older brothers, an older sister, and two younger brothers. She says she grew up listening to rock and R&B music. She took dance lessons and was in her high school theater. After graduating from high school, Dizon moved to Los Angeles, California and began her modeling career.

While attending college as a film major, Dizon landed a phone company advertisement, made frequent appearances at events as a booth babe/Go-Go Dancer and posed for the cover features of various import-car maga…

Michael Ballack Shirtless..For U Girls..

Image
Michael BallackChelsea Midfielders
Height: 1.89m. Weight: 80.00kg. Nationality: Germany
Born: 26/09/1976 in

Honours of Michael Ballack 1998 Bundesliga Winner (((FC)) Kaiserslautern) 2002 Champions League Runner-up (Bayer Leverkusen) 2002 German Cup Runner-up (Bayer Leverkusen) 2002 World Cup Final Runner-up (Germany) 2003 Bundesliga Winner (Bayern Munich) 2003 German Cup Winner (Bayern Munich) 2005 Bundesliga Winner (Bayern Munich) 2005 German Cup Winner (Bayern Munich) 2006 Bundesliga Winner (Bayern Munich) 2006 German Cup Winner (Bayern Munich) 2007 League Cup Winner (Chelsea) 2008:: Champions League Runner-up (Chelsea) 2008:: League Cup Runner-up (Chelsea) 2008:: European Championships Runner-up (Germany) 2009 FA Cup Winner (Chelsea)